Zanzibar budding

Zanzibar budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
0.25 tsk.stødte nelliker
1 dl.sherry
1 appelsin, saften heraf
1 spsk.citronsaft
4 bladehusblas
2 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
4 friske eller 8 halve, henkogte ferskner
 
Opskrift:
Æggeblommer, sukker, nelliker, vin og saft piskes sammen over svag varme eller i vandbad, til det er jævnt og skummende. Det må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum, lige før den stivner. Buddingen fyldes i en vædet form og afkøles. Den vendes ud af formen ved anretningen og pyntes med friske ferskner, der er skoldet, flået, halveret og udstenet, eller henkogte ferskner.


karakterer:
Opskriften er vist 6779 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu