Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zanzibar budding

Zanzibar budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
1/4 tsk.stødte nelliker
1 dl.sherry
1 appelsin, saften heraf
1 spsk.citronsaft
4 bladehusblas
2 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
4 friske eller 8 halve, henkogte ferskner
 


Opskrift:

Æggeblommer, sukker, nelliker, vin og saft piskes sammen over svag varme eller i vandbad, til det er jævnt og skummende. Det må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum, lige før den stivner. Buddingen fyldes i en vædet form og afkøles. Den vendes ud af formen ved anretningen og pyntes med friske ferskner, der er skoldet, flået, halveret og udstenet, eller henkogte ferskner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6058 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu