Tivolibudding

Tivolibudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gelé:
2.5 dl.hindbær- ribssaft
4 Husblas, blade
 
 mousse:
125 g.friske eller frosne jordbær
3 spsk.sukker
1 spsk.citronsaft
3 husblas, blade
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
100 g.friske eller frosne jordbær
1-2 spsk.sukker
 
Opskrift:
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Saften røres i. En skål, der rummer 6 dl, stilles i isvand. Gelésaften hældes i og vendes rundt i skålen, til den er beklædt med gelé. Jordbærrene moses, blandes med sukker, citronsaft og den udblødte, smeltede husblas. Flødeskummet vendes forsigtigt i. Moussen fyldes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Desserten afkøles. Kort tid før serveringen dyppes formen et sekund i kogende vand. Buddingen vendes ud og garneres med sukkerstrøede jordbær. Desserten kan også laves i en randform. Når den er rettet an, fyldes den med ananasterninger i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 11664 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu