Rombudding

Rombudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Rombudding, billede 4 Rombudding, billede 1 Rombudding, billede 2 Rombudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
65 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
5 dl. Kirsebærsauce
   
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes godt.
Fløden koges og piskes i æggeblandingen lidt efter lidt. Hældes tilbage i gryden og varmes, men den må ikke koge.

Den udblødte husblas smeltes deri. Rommen tilsættes.

Lige før buddingen stivner, blandes den sidste piskefløde som er pisket til en lind flødeskum forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og afkøles.

Pyntes med flødeskum og serveres med lun kirsebærsauce evt. smagt til med rom.


karakterer:
Opskriften er vist 31539 gange,
og udskrevet 680 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10234 (2436 kcal)
KJ pr. Pers. 2558 (609 kcal)
Vægt ialt 701 gram
Vægt pr. Pers. 175 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1458 KJ (347 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 28.2 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe  -  2017-12-27 15:19:53
Smager fantastisk👍