Rombudding

Rombudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rombudding, billede 4 Rombudding, billede 1 Rombudding, billede 2 Rombudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æggeblommer
65 g.sukker
2.5 dl.fløde
 
4 bladehusblas
1 dl.rom
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 flødeskum
 
 Sauce:
5 dl.kirsebærsauce
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes godt.
Fløden koges og piskes i æggeblandingen lidt efter lidt. Hældes tilbage i gryden og varmes, men den må ikke koge.

Den udblødte husblas smeltes deri. Rommen tilsættes.

Lige før buddingen stivner, blandes den sidste piskefløde som er pisket til en lind flødeskum forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og afkøles.

Pyntes med flødeskum og serveres med lun kirsebærsauce evt. smagt til med rom.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (27 stemmer)

Opskriften er vist 27368 gange,
og udskrevet 630 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe  -  2017-12-27 15:19:53
Smager fantastisk👍