Husblas sættes i blød i koldt vand.
Æggehvider piskes stive med sukker.
Æggeblomme, sukker og Vanilje piskes hvidt.
Husblas smeltes i en lille gryde i det vand som hænger ved og tilsættes de piskede æggeblommer. Den kogte kolde risengrøden røres i lidt ad gangen.
Den stiftpiskede æggehvide blandes forsigtigt i.
Buddingen hældes i en skål eller portionsskåle og stilles i køleskab 2 timer eller natten over.
Serveres med karamelsauce eller saftsauce til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17067 gange, og udskrevet 205 gange.
Energi:
KJ total 3381 (805 kcal)
KJ pr. Pers. 845 (201 kcal)
Vægt ialt 711 gram
Vægt pr. Pers. 177 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 475 KJ (113 kcal) Protein 4.5 gram Fedt 3.7 gram Kulhydrat 15.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2020-11-19 13:35:34 Mandelessens og hakkede mandler vendes i og serveres med kirsebærsauce så er det en ok fedtfattig risalamande efter min mening, og den kan bedre tåle at stå i køleskabet nogle dage.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider