Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk wok olie

Kinesisk wok olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.neutral olie
0.5 tsk.knust hvidløg
0.75 tsk.knust ingefær
 Chili efter temperament
 
Opskrift:
Snit chili fint, og bland ingredienserne.
Bruges til at stege wokmad med.
Husk at hvidløg kommer til at smage grimt, hvis olien får lov til at varme for længe, inden wokmaden steges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1583 gange,
og udskrevet 17 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu