Grovboller kold hævet

Grovboller kold hævet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.koldt vand
25 g.gær
1.5 tsk.salt
600 g.hvedemel heraf ca 120 g. grovmel eller fuldkornshvedemel
 
Opskrift:
Rør gær ud i vand, tilsæt salt og mel (røres med ske)
Dæk skålen med låg eller plastfilm og stil den i køleskabet natten over eller på køkkenbordet i 2-3 timer.

Form bollerne og sæt dem på (lettest med lidt fugtige hænder)

Bages 8 min. ved 275 grader, skrug ned til 225 grader og bages videre i ca. 15 min.


karakterer:
Opskriften er vist 2822 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu