hvedemel heraf ca 120 g. grovmel eller fuldkornshvedemel600 g. hvedemel heraf ca 120 g. grovmel eller fuldkornshvedemel
Opskrift:
Rør gær ud i vand, tilsæt salt og mel (røres med ske)
Dæk skålen med låg eller plastfilm og stil den i køleskabet natten over eller på køkkenbordet i 2-3 timer.
Form bollerne og sæt dem på (lettest med lidt fugtige hænder)
Bages 8 min. ved 275 grader, skrug ned til 225 grader og bages videre i ca. 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2268 gange, og udskrevet 49 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider