Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i kål III

Lam i kål III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
750 g.lammebryst
 salt
8 sortepeberkorn
2 dl.vand
 persille


Opskrift:

Skær kålen i kvarte. Fjern stokken og snit kålen. Skær gulerødderne i skiver og skær kødet i tern.

Læg kødet lagvis med kål og gulerødder i en gryde. Drys med salt og peber mellem lagene og hæld vandet ved. Lad retten koge ved svag varme og under låg, ca. 1½ time eller til kødet er mørt.

Anvendes sommerkål eller spidskål er det bedst at koge kødet næsten mørt inden den snittede kål tilsættes.

Drys med persille.

Tips:

Ønskes smagen kraftigere end den normalt er i kogte retter, kan men brune kødet i lidt fedtstof før det blandet med kålen i gryden




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10592 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu