Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikadeller i tomatsauce

Lammefrikadeller i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.fårefars
1 stortrevet løg
3 tsk.finthakket persille
3 skiver brød, vendt i vand og vredet og tørret
2 løg
 sort peber
2 spsk. hvedemel krydret med salt og peber
30 g.smør
3 modne tomater, hakkede
1 kopsuppevand
 


Opskrift:

Bland fars, løg, persille, brød, løg, salt og peber sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og vend dem i melet. Opvarm smørret på en pande og brun frikadellerne. Tilsæt tomater og suppevand, og lad retten simre under låg i 30 min.

Server med ris og mintsauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7615 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu