Himmelsk kartoffelsuppe

Himmelsk kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Liter

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 En stor klat smør
2 store løg
2 store stængler bladselleri
1 porre
4 fed hvidløg
500 g.kartofler
2 søde kartofler
½ lille blomkålshoved
1.5 l.bouillon af 4 Bouillonterning (grøntsagsbouillon er at foretrække)
1 spsk.chilli bean paste
 Salt
 peber
 oregano (gerne frisk)
 timian (gerne frisk)
 basilikum (gerne frisk)
 koriander (gerne frisk)
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
1) Skræl kartoflerne og skær i tern. Hak løg, bladselleri, porrer, blomkål og skræl hvidløgsfedene.
2) Sæt en stor gryde på fuld blus på kogepladen, put smørret i og vent til det er boblet af. Steg derefter løg og bladselleri i 2-3 minutter.
3) Tilføj porren og pres hvidløgsfeddene i. Steg et par minutter mere.
4) Tilføj kartofler og blomkål. Rør rundt i et minuts tid.
5) Overhæld det hele med boullion og tilføj chilli bean paste (kan købes i de fleste asiatiske forretninger)
6) Kog i 30-40 minutter og blend det med en stavblender.
7) Smag til med salt, peber, oregano, timian og basilikum.
8) Hæld piskefløden i, kog nogle få minutter mens du rører og smag efter til sidst.

Kan serveres med hvidløgsbrød el. lignende, og der burde være rigeligt til 6-7 personer.


karakterer:
Opskriften er vist 4203 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu