store stængler bladselleri2 store stængler bladselleri
1
porre1 porre
4
fed hvidløg 4 fed hvidløg
500
g.
kartofler500 g. kartofler
2
søde kartofler2 søde kartofler
½
lille blomkålshoved½ lille blomkålshoved
1.5
l.
boullion af 4 boullionterninger (grøntsagsboullion er at foretrække)1.5 l. boullion af 4 boullionterninger (grøntsagsboullion er at foretrække)
1
spsk.
chilli bean paste1 spsk. chilli bean paste
Salt Salt
peber peber
oregano (gerne frisk) oregano (gerne frisk)
timian (gerne frisk) timian (gerne frisk)
basilikum (gerne frisk) basilikum (gerne frisk)
koriander (gerne frisk) koriander (gerne frisk)
¼
l.
piskefløde¼ l. piskefløde
Opskrift:
1) Skræl kartoflerne og skær i tern. Hak løg, bladselleri, porrer, blomkål og skræl hvidløgsfedene.
2) Sæt en stor gryde på fuld blus på kogepladen, put smørret i og vent til det er boblet af. Steg derefter løg og bladselleri i 2-3 minutter.
3) Tilføj porren og pres hvidløgsfeddene i. Steg et par minutter mere.
4) Tilføj kartofler og blomkål. Rør rundt i et minuts tid.
5) Overhæld det hele med boullion og tilføj chilli bean paste (kan købes i de fleste asiatiske forretninger)
6) Kog i 30-40 minutter og blend det med en stavblender.
7) Smag til med salt, peber, oregano, timian og basilikum.
8) Hæld piskefløden i, kog nogle få minutter mens du rører og smag efter til sidst.
Kan serveres med hvidløgsbrød el. lignende, og der burde være rigeligt til 6-7 personer.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3617 gange, og udskrevet 50 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider