Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valnøddebrød - med våd surdej

Valnøddebrød - med våd surdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 helt brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryses

Indsendt af : RCC

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2 nipsukker
 
100 g.valnødder
50 g.smør
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
 
100 g.fuldkorns hvedemel
100 g.grahamsmel
200 g.hvedemel alm.
 
Opskrift:
køb eller knæk valnødder, og skold dem.

rør gær og 2 nips sukker ud i vandet

smelt smør

vej mel af i en skål
husk salt og sukker
hvis haves : tilsæt 1 dl våd surdej
rør det hele godt sammen
( gerne i en maskine )

stilles til hævning 1 time

læg dejen formet som et brød på bradepande, eller kom dejen i en form

bagetid 220 gr / 40 min



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1540 gange,
og udskrevet 48 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu