| |
|
Valnøddebrød - med våd surdej
Valnøddebrød - med våd surdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
25 | g. | gær25 g. gær | 2.5 | dl. | vand2.5 dl. vand | 2 | nip | sukker2 nip sukker | | | | 100 | g. | valnødder 100 g. valnødder | 50 | g. | smør50 g. smør | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 1 | spsk. | sukker1 spsk. sukker | | | | 100 | g. | fuldkorns hvedemel100 g. fuldkorns hvedemel | 100 | g. | grahamsmel100 g. grahamsmel | 200 | g. | hvedemel alm.200 g. hvedemel alm. | | | |
| |
køb eller knæk valnødder, og skold dem.
rør gær og 2 nips sukker ud i vandet
smelt smør
vej mel af i en skål
husk salt og sukker
hvis haves : tilsæt 1 dl våd surdej
rør det hele godt sammen
( gerne i en maskine )
stilles til hævning 1 time
læg dejen formet som et brød på bradepande, eller kom dejen i en form
bagetid 220 gr / 40 min
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1733 gange, og udskrevet 52 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|