Kejserindebudding

Kejserindebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Gelé:
2.5 dlsød ribs- eller hindbærsaft
4 bladehusblas
 
 Flødebudding:
1 helt æg
3 spsk.sukker
5 dl.fløde
5 bladehusblas
5 dl.karamelsauce eller saftsauce
 
 Pynt:
1.5 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.vaniljesukker
10 smuttede, hakkede mandler
 
Opskrift:
Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Frugtsaften røres i. En form, der rummer ¾ liter stilles på is. Gelésaften hældes i. Formen vendes og drejes, til den er beklædt indvendig. Flødebudding: Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og vaniljesukker smeltes i den varme creme. Den afkøles helt, men før den stivner hældes den i formen. Formen dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen, og stilles koldt. Lige før serveringen vendes buddingen ud, pyntes med flødeskum og drysses med vaniljesukker og mandler.


karakterer:
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu