Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælksbudding

Kærnemælksbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Budding:
4 spsk.buddingpulver
4-5 spsk.sukker
1 helt æg
¾ literkærnemælk
 
 Fyld:
1/2 kg.syltede brombær eller kirsebær
 


Opskrift:

Buddingpulver, sukker, æg og 1/4 liter kærnemælk piskes sammen i en gryde og bringes i kog under omrøring. Resten af kærnemælken spædes i lidt efter lidt, mens man stadig rører deri og holder cremen kogende. Således undgår man, at kærnemælken bliver grynet. Buddingen afkøles og lægges lagvis med syltetøj i en skål. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10466 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu