Kærnemælksbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
|
|
Buddingpulver, sukker, æg og 1/4 liter kærnemælk piskes sammen i en gryde og bringes i kog under omrøring. Resten af kærnemælken spædes i lidt efter lidt, mens man stadig rører deri og holder cremen kogende. Således undgår man, at kærnemælken bliver grynet. Buddingen afkøles og lægges lagvis med syltetøj i en skål. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt.
|
|
Opskriften er vist 14884 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne