Kærnemælksbudding

Kærnemælksbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Budding:
4 spsk.buddingpulver
4-5 spsk.sukker
1 helt æg
7.5 dl.kærnemælk
 
 Fyld:
500 g.syltede brombær eller kirsebær
 
Opskrift:
Buddingpulver, sukker, æg og 1/4 liter kærnemælk piskes sammen i en gryde og bringes i kog under omrøring. Resten af kærnemælken spædes i lidt efter lidt, mens man stadig rører deri og holder cremen kogende. Således undgår man, at kærnemælken bliver grynet. Buddingen afkøles og lægges lagvis med syltetøj i en skål. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 14884 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu