Spinatbulgur (Hurtig Aftensmad,Vegetar,Studerende)

Spinatbulgur (Hurtig Aftensmad,Vegetar,Studerende), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : KristianK

Indsendt :     

Ingredienser:
120 g.frossen spinat
10 g.smør
100 g.bulgur
2 dl.vand
1 bouillonterning
 Krydderier
 
Opskrift:
Smelt smør i en lille kasserolle og damp spinaten heri i 5 minutter, eller indtil den er optøet.
Hæld spinaten over i en beholder (evt. serveringsskålen for mindre opvask).
Hæld vand i kasserollen og tilsæt bouillonterningen og opvarm og rør evt. indtil terningen er udrørt.
Tilsæt bulgur og lad koge indtil vandet er absorberet.

Tilsæt spinaten igen, og rør rundt.

Tilsæt evt. dine yndlingskrydderier som peber, chili og ingefær. Husk, bouillonterningen tilsætter salt i sig selv.

Kan bruges til alt fra en hurtig aftensmad (specielt for studerende), afkølet som salat, tilbehør til en anden ret osv. Den er desuden vegetarisk.





karakterer:
Opskriften er vist 4489 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu