Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brezel

Brezel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Stk

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Inden bagning

Indsendt af : Malina

Indsendt :


Brezel, billede 4 Brezel, billede 1 Brezel, billede 2 Brezel, billede 3
Fotograf: Malina  

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
25 g.gær
4-500 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
50 g.smør
 
1 l.vand
3 spsk.natron
 
 Groft salt
 
Opskrift:
Gæren opløses i den lunkne mælk. Mel, salt og smør i små stykker tilsættes, og dejen æltes sammen til en glat dej. Hæver i 30 min. Dejen deles i 10 stykker, som trilles til lange stænger (ca 50 cm), som skal være lidt tykkere på midten. Disse formes til kringler, som skal hæve 20 min.

Vandet bringes i kog, natron tilsættes og koger med et minuts tid. Herefter koges hver kringle 20-30 sekunder og lægges herefter på en bageplade med bagepapir. Kringlerne strøs med groft salt, inden de bages i 20-25 minutter ved 180 grader i alm ovn eller 160 grader varmluft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 27928 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lilli  -  2020-06-09 15:46:24
tager for lang tid, men siger fantastisk

Sandra  -  2019-09-23 15:09:55
Fryseegnet inden bagning. Er det efter man har kogt dem?