Råsyltet Asier (den Nemme)

Råsyltet Asier (den Nemme), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 kg

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Irene Møller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.asier
2 løg
 dild kvaster
 syltekrydderi pose
 
5 dl.Eddike
500 g.ukker
80 g.salt
 
Opskrift:
skræl 1 kg asier, skær den over og fjern kernerne.
skær dem i strimler, og den længde, som man vil spise dem.

kom de udskåret asier på glas, med det samme.

Løg pilles og skæres i ½cm ringe.

bring Eddike, sukker, salt, løg, i kog.

til hvert glas tilsættes:,
(jeg bruger ca. 400ml. glas.)
ca. 1½ teskefuld, syltekrydderi, 2-4 enkelte kogte løgringe, lidt skoldet Dild kvaste, og opkogt Eddikelage, luk glasset med det samme.

de kan spises efter ca. 3 uger.

OBS:
jeg stiller altid glasset på en gulvklud på bordet.
så kan det fange det der ryger ved siden af, og så vil de varme glas ikke modtager kulde fra det kolde bord.

god fornøjelse





karakterer:
Opskriften er vist 2900 gange,
og udskrevet 54 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu