Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltet Asier ( den Nemme)

Råsyltet Asier ( den Nemme), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 kg

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Irene Møller

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.asier
2 løg
 dild kvaster
 syltekrydderi pose
 
5 dl.Eddike
500 g.ukker
80 g.salt
 
Opskrift:
skræl 1 kg asier, skær den over og fjern kernerne.
skær dem i strimler, og den længde, som man vil spise dem.

kom de udskåret asier på glas, med det samme.

Løg pilles og skæres i ½cm ringe.

bring Eddike, sukker, salt, løg, i kog.

til hvert glas tilsættes:,
(jeg bruger ca. 400ml. glas.)
ca. 1½ teskefuld, syltekrydderi, 2-4 enkelte kogte løgringe, lidt skoldet Dild kvaste, og opkogt Eddikelage, luk glasset med det samme.

de kan spises efter ca. 3 uger.

OBS:
jeg stiller altid glasset på en gulvklud på bordet.
så kan det fange det der ryger ved siden af, og så vil de varme glas ikke modtager kulde fra det kolde bord.

god fornøjelse


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1623 gange,
og udskrevet 27 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu