Råsyltet Asier (den Nemme)
Indsendt af : Irene Møller Indsendt : Red : |
|
|
skræl 1 kg asier, skær den over og fjern kernerne.
skær dem i strimler, og den længde, som man vil spise dem. kom de udskåret asier på glas, med det samme. Løg pilles og skæres i ½cm ringe. bring Eddike, sukker, salt, løg, i kog. til hvert glas tilsættes:, (jeg bruger ca. 400ml. glas.) ca. 1½ teskefuld, syltekrydderi, 2-4 enkelte kogte løgringe, lidt skoldet Dild kvaste, og opkogt Eddikelage, luk glasset med det samme. de kan spises efter ca. 3 uger. OBS: jeg stiller altid glasset på en gulvklud på bordet. så kan det fange det der ryger ved siden af, og så vil de varme glas ikke modtager kulde fra det kolde bord. god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 2900 gange,
og udskrevet 54 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne