Opvarm ovnen til 200 grader (almindelig ovn).
Knus kiksene og hæld krummerne i en skål.
Smelt smørret og bland det med kiksekrummerne.
Hæld blandingen i et tærtefad og tryk det godt ned i formen.
Bag bunden i ti minutter.
Tag den ud og lad den køle lidt af, før du ligger osteblandingen på.
Riv skallen af den ene citron og pres saften af den.
Rør flødeost, creme fraishe, flormelis, citronskal og citronsaft sammen i et skål.
Fordel massen på kiksebunden.
Bag kagen i 15 minutter.
Lad kagen køle helt af, før du laver colablandingen.
Riv skallen af den anden citron.
Kog cola og citronskal til det koger ind til en siruplignende konsistens.
Lad det køle af.
Når det er koldt, presses saften af den anden citron og blandes i.
Hæld colablandingen ud over cheesecaken.
Lad kagen køle af i køleskabet, så colablandingen når at trænge ing og stivne over osteblandingen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 2296 gange, og udskrevet 45 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider