Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dronningebudding

Dronningebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Cremerand eller 1/2 liter budding
 
 Fyld:
1/4 literpiskefløde, pisket til skum
4 bladehusblas
1 spsk.sukker
1 dåseananas, 250 g
1/2 grapefrugt
25 g.dessertmakroner
250 g.friske eller frosne jordbær
 


Opskrift:

Cremeranden tilberedes, eller man koger 1/2 liter Eventyr budding, som hældes i en vædet randform og afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og ¾ dl ananaslage røres i. Opløsningen røres på en gang i flødeskummet. Ananasterninger, trekanter af grapefrugtkød og knuste makroner blandes i. Randen vendes ud. Fyldet toppes op i midten. Desserten pyntes med jordbær, der evt. kan drysses med lidt flormelis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 11784 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu