Fyldt chokoladebudding

Fyldt chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.mørk chokolade
2 dl.fløde
3 Husblas, blade
 
 Fyld:
2 dl.piskefløde, pisket til skum
1 Husblas, blade
4 spsk.sukker
10 smuttede, hakkede mandler
10 g.hakket sukat
2 spsk.skoldede rosiner
 evt. 2 spsk. sherry, rom eller lign.
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Den itubrækkede chokolade smeltes i kogende fløde. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Den hældes i en randform eller emaljeret skål, der rummer 3/4 liter og drejes rundt deri, til formen er beklædt indvendig med chokolade. Det sker hurtigt, når formen holdes i isvand. 1 blad husblas udblødes og smeltes i 2-3 spsk. kogende vand. Sukkeret røres i. Opløsningen hældes på en gang i flødeskummet og fordeles deri. Mandler, sukat og rosiner, samt evt. spiritus blandes sammen og blandes derpå i flødeskummet. Buddingen hældes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Afkøles, vendes ud og pyntes med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 9057 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-04 20:04:44
Jeg lavede den efter opskriften, men det yderste budding lag blev meget gummiagtig og jeg smed det ud. jeg ved ikke hvad jeg kan have gjort galt