Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt chokoladebudding

Fyldt chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.mørk chokolade
2 dl.fløde
3 bladehusblas
 
 Fyld:
2 dl.piskefløde, pisket til skum
1 bladhusblas
4 spsk.sukker
10 smuttede, hakkede mandler
10 g.hakket sukat
2 spsk.skoldede rosiner
 evt. 2 spsk. sherry, rom eller lign.
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.Vanila
 


Opskrift:

Den itubrækkede chokolade smeltes i kogende fløde. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Den hældes i en randform eller emaljeret skål, der rummer 3/4 liter og drejes rundt deri, til formen er beklædt indvendig med chokolade. Det sker hurtigt, når formen holdes i isvand. 1 blad husblas udblødes og smeltes i 2-3 spsk. kogende vand. Sukkeret røres i. Opløsningen hældes på en gang i flødeskummet og fordeles deri. Mandler, sukat og rosiner, samt evt. spiritus blandes sammen og blandes derpå i flødeskummet. Buddingen hældes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Afkøles, vendes ud og pyntes med flødeskum, smagt til med Vanila.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7629 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jane  -  2007-11-04 20:04:44
Jeg lavede den efter opskriften, men det yderste budding lag blev meget gummiagtig og jeg smed det ud. jeg ved ikke hvad jeg kan have gjort galt