Penna cotta

Penna cotta , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rosa4ever

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Husblas, blade
1 Vaniljestang
5 dl.piskefløde
100 g.sukker
0.75 tsk.revet usprøjtet citronskal (kan undlades)
 
 Tilbehør:
 årtidens friske bær, kompot el. Appelsinsauce
 
Opskrift:
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Hæld fløde, sukker, vaniljekorn, den flækkede stang og citronskal l i en gryde og bring det i kog og kog 1 min.
Fjern vaniljestangen.
Tag den udblødt husblas op af vandet og læg den i flødeblandingen. Rør til den er smeltet.
Fordel cremen i 6 små potionsforme (el. Brug små kaffekopper)
Dæk formene med film og sæt dem på køl 3-4 timer el. Længere.

Vend penna cottaerne ud på tallerkener og server med frugt.

Tip: i stedet for piskefløde kan man bruge halv piske-og halv kaffefløde.





karakterer:
Opskriften er vist 3630 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu