Den gode bløde bolle

Den gode bløde bolle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Carsten

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.Gær
3 dl.mælk
2 spsk.honning
0.25 tsk.salt
2 æg
30 g.lurpak
1 kg.hvedemel
 
Opskrift:
Varm mælk ca. 50 sek. i mikrobølgeovn og opløs gær i mælk.

Tilsæt salt, honning, smeltet smør og 2 æg men gem lidt til at pinsel boller senere. Kom mel i lidt af gangen til den ikke klister mere.

Stil den et lunt sted ca. 30 min. Form boller og hæv den i 20 min

pensel med æg forsigtigt stil dem i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 13 min til de er lysebrune på toppen og lyder hule hvis du banker på bunden.


karakterer:
Opskriften er vist 2470 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu