Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Den gode bløde bolle

Den gode bløde bolle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Carsten

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.Gær
3 dl.mælk
2 spsk.honning
0.25 tsk.salt
2 æg medium størrelse
30 g.lurpak
1 kg.hvedemel
 
Opskrift:
Varm mælk ca 50 sek i mikrobølgeovn og opløs gær i mælk.
Tilsæt salt,honning,smeltet smør og 2 æg men gem lidt til at pinsel boller senere. Kom mel i lidt af gangen til den ikke klister mere.
Stil den et lunt sted ca 30 min. Form boller og hæv den i 20 min og pinsel med æg forsigtigt stil dem i forvarmet ovn ved 180 grader i ca 13 min til de er lysebrune på toppen og lyder hule hvis du banker på bunden.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1960 gange,
og udskrevet 39 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu