Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ronnies Industrikødsovs

Ronnies Industrikødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 130 Pers

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Meget fryseegnet

Indsendt af : Industri Ronnie

Indsendt :



Ingredienser:
40 kg.16-24% Hk. Oksekød
12 ds.Hakkede industritomater (2,5 l.)
3 l.Tomatpuré
500 g.Chef de Provence
250 g.Paprika
500 g.Fransk Middelhavssalt
5 l.Frisk Postevand
20 elefantløg
 
Opskrift:
Bland det hele i en stor steamer og lad det småsimre i 1 time til 1 døgn.

Stavblend mixturen til en fin substans inden tilsætning af "farsen".

Det hakkede kød kan eventuelt brunes af først.

Denne opskrift egner sig ikke til produktion i mindre portioner.

Kan med fordel fryses ned i mindre portioner.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (1024 stemmer)

Opskriften er vist 4301 gange,
og udskrevet 39 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Andreas  -  2017-04-24 20:57:25
Har prøvet den både med alm. løg, alm. salt, alm. tomater, alm. oksekød og alm. vand. Det duer ikke - den bliver slet ikke industri-agtig nok :(

Patrick  -  2017-02-14 15:17:39
Den er virkelig god.. os' som dessert

ronni  -  2016-07-25 22:00:37
Alm. løg duer ikke

jensen  -  2016-07-19 20:13:19
den er bare godt, kan også bare brug alm løg

  -  2016-07-19 13:46:45
kan man brug alm løg til den