Hakkede industritomater (2,5 l.)12 ds. Hakkede industritomater (2,5 l.)
3
l.
Tomatpuré3 l. Tomatpuré
500
g.
Chef de Provence500 g. Chef de Provence
250
g.
Paprika250 g. Paprika
500
g.
Fransk Middelhavssalt500 g. Fransk Middelhavssalt
5
l.
Frisk Postevand5 l. Frisk Postevand
20
elefantløg20 elefantløg
Opskrift:
Bland det hele i en stor steamer og lad det småsimre i 1 time til 1 døgn.
Stavblend mixturen til en fin substans inden tilsætning af "farsen".
Det hakkede kød kan eventuelt brunes af først.
Denne opskrift egner sig ikke til produktion i mindre portioner.
Kan med fordel fryses ned i mindre portioner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(1026 stemmer)
Opskriften er vist 4626 gange, og udskrevet 43 gange.
Kommentarer
Andreas - 2017-04-24 20:57:25 Har prøvet den både med alm. løg, alm. salt, alm. tomater, alm. oksekød og alm. vand. Det duer ikke - den bliver slet ikke industri-agtig nok :(
Patrick - 2017-02-14 15:17:39 Den er virkelig god.. os' som dessert
ronni - 2016-07-25 22:00:37 Alm. løg duer ikke
jensen - 2016-07-19 20:13:19 den er bare godt, kan også bare brug alm løg
- 2016-07-19 13:46:45 kan man brug alm løg til den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider