citronsaft eller Citrus Nekta5 spsk. citronsaft eller Citrus Nekta
vand vand
1
Eventyr buddingpulver1 Eventyr buddingpulver
175
g.
sukker175 g. sukker
1
helt æg1 helt æg
Pynt: Pynt:
1/4
liter
piskefløde, pisket til skum1/4 liter piskefløde, pisket til skum
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
tsk.
Vanila1 tsk. Vanila
appelsinskiver appelsinskiver
Opskrift:
Appelsinerne skylles og deles. Saften presses ud og blandes med citronsaft og vand, til der er 1 liter. Lidt revet appelsinskal tilsættes. Buddingpulver, sukker, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og hældes i en form, der er skyllet i koldt vand. Den afkøles. Buddingen løsnes i kanten, vendes ud og pyntes med flødeskum. Appelsinskiver, drysset med sukker og Vanila lægges omkring desserten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13958 gange, og udskrevet 203 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 god men der findes bedre budding
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider