Hak og svits løg og hvidløg med karry, basilikum, lidt chili og røget paprika eller hvilke krydderier du har eller kan lide.
Skær blomkål og æble ud og svits det med.
Hæld de hakkede tomater over og hæld vand i,små det lige knapt dækker.
bouillonterningerne i, og lad simre under løg i 20 min.
Blend det hele og tilsæt fløden. Smag evt til, men lidt salt, peber og sukker.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3664 gange, og udskrevet 61 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider