rabarber i små stykker200 g. rabarber i små stykker
90
g.
sukker90 g. sukker
Revet skal af 1/4 appelsin Revet skal af 1/4 appelsin
1.2
dl.
vand1.2 dl. vand
2
dl.
yoghurt naturel2 dl. yoghurt naturel
1.5
dl.
fløde1.5 dl. fløde
Opskrift:
Kog rabarber, sukker, appelsinskal og chamallows i vandet i 20 minutter ved svag varme.
Bland yoghurt og fløde i en skål.
Si saften fra rabarberne og hæld saften i yoghurt/fløde blandingen og rør godt rundt.
Kom blandingen i en stor skål, to mindre skåle eller fire glas (afhængig af om du vil portionsfordele på forhånd) og frys det ned.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4398 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider