Ananasbudding med jordbær

Ananasbudding med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
3.75 dl.Ananasjuice
1.25 dl.vand
3 spsk.sukker
4 spsk.Eventyr buddingpulver
1 helt æg
 
 Fyld:
250 g.friske eller frosne jordbær
3 spsk.flormelis
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand. Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe. vaniljesukker drysses over.


karakterer:
Opskriften er vist 13727 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kenneth fredriksen  -  2008-02-29 10:40:57
det smager sindsyg godt men mangler lit smag