Rullepølse meget nem

Rullepølse meget nem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 rullepølse

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : kirsten larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 forsaltet rullepølse
2 spsk.salt
1 spsk.peber
0.5 spsk.allehånde
0.5 spsk.stødt nellik
2 Husblas, blade
1 dl.hakket løg
Opskrift:
Den forsaltede rullepølse pakkes op og alle ingredienserne lægges på. Derefter pakkes den sammen igen, nettet sættes over. Kan gøres ved hjælp af plastik rør eller bare med håndkraft.
Derefter sættes rullepølsen i en franskbrødsform, der hældes vand i formen i ovnen, 2 timer ved 200 grader alm. oven.
Rullepølsen presses enten i alm. rullepølsepresser eller mellem 2 spækbratter ved hjælp af et par skruetvingere.
Det kan være en god ide at lave 3 af gangen da de kan være i ovnen.
Det væde der er i franskbrødsformen er en god kraftig sky, hældes på glas og opbevares i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 6213 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu