Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget sværdfisk med dampet spidskål

Røget sværdfisk med dampet spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.røget sværdfisk i skiver
1 spidskål
8 skiverrøget bacon
1 bdt.friskhakket dild
4 dl.fiskefond
 Maizena til jævning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 Smør til stegning
 


Opskrift:

Del kålen i kvarte og damp den i en stor gryde med letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og hold kålen varm. Kog fiskefonden op og jævn med maizena, smag til med salt og peber. Kom dilden ved. Steg bacon sprød i smør på en pande.

Fordel den varme kål på 4 tallerkner, kom de skivede røget sværdfisk på kålen, hæld saucen over, og pynt med den stegte bacon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8871 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu