Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget sværdfisk med dampet spidskål

Røget sværdfisk med dampet spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.røget sværdfisk i skiver
1 spidskål
8 skiverrøget bacon
1 bdt.friskhakket dild
4 dl.fiskefond
 Maizena til jævning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Del kålen i kvarte og damp den i en stor gryde med letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og hold kålen varm. Kog fiskefonden op og jævn med maizena, smag til med salt og peber. Kom dilden ved. Steg bacon sprød i smør på en pande.

Fordel den varme kål på 4 tallerkner, kom de skivede røget sværdfisk på kålen, hæld saucen over, og pynt med den stegte bacon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu