røget sværdfisk i skiver600 g. røget sværdfisk i skiver
1
spidskål1 spidskål
8
skiver
røget bacon8 skiver røget bacon
1
bdt.
friskhakket dild1 bdt. friskhakket dild
4
dl.
fiskefond4 dl. fiskefond
Maizena til jævning Maizena til jævning
Salt Salt
Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet
Smør til stegning Smør til stegning
Opskrift:
Del kålen i kvarte og damp den i en stor gryde med letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og hold kålen varm. Kog fiskefonden op og jævn med maizena, smag til med salt og peber. Kom dilden ved. Steg bacon sprød i smør på en pande.
Fordel den varme kål på 4 tallerkner, kom de skivede røget sværdfisk på kålen, hæld saucen over, og pynt med den stegte bacon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9609 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider