Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat

Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat, billede 4 Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat, billede 1 Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat, billede 2 Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio og fennikelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Jordskokcarpaccio:
50 g.jordskokker
1 tsk.olivenolie
 Lidtcitronsaft
 Salt
 
 Fennikelsalat:
50 g.fennikel
1 soltørret tomat
0.5 spsk.Grøn pesto
 
75 g.havtaskekæbe
 
Opskrift:
Jordskokcarpaccio:
Jordskokker skrælles og snittes meget tyndt, gerne på en mandolin. Vendes med olivenolie og citron og drysses med lidt salt. Skiverne lægges rundt på en tallerken.

Fennikelsalat:
Fenniklen snittes meget tyndt, soltørret tomat skæres i tynde strimler, begge dele blandes med grøn pesto og lægges midt på tallerkenen.

Havtaskekæben steges i lidt olie et par minutter på hver side og anrettes på fenikelsalaten


karakterer:
Opskriften er vist 7652 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu