hakkede mandler eller hasselnødder80 g. hakkede mandler eller hasselnødder
4
spsk.
honning eller ahornsirup4 spsk. honning eller ahornsirup
4
knsp.
salt4 knsp. salt
15
g.
maizena15 g. maizena
4
spsk.
færdigbrygget kaffe4 spsk. færdigbrygget kaffe
Opskrift:
Hak chokoladen og læg stykkerne i en skål.
Hæld 0,5 dl af fløden i en skål og stil den til side.
Hæld 2 dl fløde i en gryde sammen med vaniljesukker og varm det op.
Når fløden er varm nok, hældes den ud over chokoladen.
Rør rundt til chokoladen er smeltet og blendet sammen med fløden.
Hæld massen tilbage i gryden.
Tilsæt mandler/hasselnødder, honning/sirup, salt og kaffe og varm det op.
Bland maizena med fløden du satte til side i starten.
Hæld det sidste fløde i gryden og rør godt rundt i 5-10 minutter, mens det koger langsomt, til blandingen begynder at tykne.
Stil gryden til side og lad det køle lidt af, før du hælder det på glas og sætter det i køleskabet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1449 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Per Hamann - 2019-01-14 18:15:55 Hvornår er fløden varm nok ??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider