Kaffe smørepålæg

Kaffe smørepålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mælkechokolade
2.5 dl.madlavningsfløde
2 tsk.vaniljesukker
80 g.hakkede mandler eller hasselnødder
4 spsk.honning eller ahornsirup
4 knsp.salt
15 g.maizena
4 spsk.færdigbrygget kaffe
 
Opskrift:
Hak chokoladen og læg stykkerne i en skål. Hæld 0,5 dl af fløden i en skål og stil den til side.

Hæld 2 dl fløde i en gryde sammen med vaniljesukker og varm det op.
Når fløden er varm nok, hældes den ud over chokoladen.
Rør rundt til chokoladen er smeltet og blendet sammen med fløden.
Hæld massen tilbage i gryden.

Tilsæt mandler/hasselnødder, honning/sirup, salt og kaffe og varm det op.
Bland maizena med fløden du satte til side i starten.

Hæld det sidste fløde i gryden og rør godt rundt i 5-10 minutter, mens det koger langsomt, til blandingen begynder at tykne.

Stil gryden til side og lad det køle lidt af, før du hælder det på glas og sætter det i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 2446 gange,
og udskrevet 67 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-14 18:15:55
Hvornår er fløden varm nok ??