Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaffe smørepålæg

Kaffe smørepålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.mælkechokolade
2.5 dl.madlavningsfløde
2 tsk.vaniljesukker
80 g.hakkede mandler eller hasselnødder
4 spsk.honning eller ahornsirup
4 knsp.salt
15 g.maizena
4 spsk.færdigbrygget kaffe
 
Opskrift:
Hak chokoladen og læg stykkerne i en skål.
Hæld 0,5 dl af fløden i en skål og stil den til side.
Hæld 2 dl fløde i en gryde sammen med vaniljesukker og varm det op.
Når fløden er varm nok, hældes den ud over chokoladen.
Rør rundt til chokoladen er smeltet og blendet sammen med fløden.
Hæld massen tilbage i gryden.
Tilsæt mandler/hasselnødder, honning/sirup, salt og kaffe og varm det op.
Bland maizena med fløden du satte til side i starten.
Hæld det sidste fløde i gryden og rør godt rundt i 5-10 minutter, mens det koger langsomt, til blandingen begynder at tykne.
Stil gryden til side og lad det køle lidt af, før du hælder det på glas og sætter det i køleskabet.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1301 gange,
og udskrevet 41 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per Hamann  -  2019-01-14 18:15:55
Hvornår er fløden varm nok ??