Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røget sværdfisk og pasta med grønne asparges og strimlet kartofler

Røget sværdfisk og pasta med grønne asparges og strimlet kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.god pasta
250 g.grønne asparges, skrællet og i skåret i stykker á 2 cm. længde.
2 bagekartofler skåret i strimler
2 spsk.frisk merian
100 g.parmesan ost, frisk revet
400 g.røget sværdfisk i strimler
 Olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Kog pastaen "al dénte" i en gryde med kogende, letsaltet vand.

Varm olien i en tykbundet pande og rist asparges og kartofler til de er gyldne og gennemvarme. Den friskkogte pasta vendes i, sammen med merian, salt og peber. Kom frisk revet parmesan ost over retten.

Serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6241 gange,
og udskrevet 105 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu