grønne asparges, skrællet og i skåret i stykker á 2 cm. længde.250 g. grønne asparges, skrællet og i skåret i stykker á 2 cm. længde.
2
bagekartofler skåret i strimler2 bagekartofler skåret i strimler
2
spsk.
frisk merian2 spsk. frisk merian
100
g.
parmesan ost, frisk revet 100 g. parmesan ost, frisk revet
400
g.
røget sværdfisk i strimler400 g. røget sværdfisk i strimler
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet
Opskrift:
Kog pastaen "al dénte" i en gryde med kogende, letsaltet vand.
Varm olien i en tykbundet pande og rist asparges og kartofler til de er gyldne og gennemvarme. Den friskkogte pasta vendes i, sammen med merian, salt og peber. Kom frisk revet parmesan ost over retten.
Serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6588 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider