Pisk æggeblommer og sukker til massen er ensartet og hvid. Hæld massen i en blender sammen med en moden skrallet avocado og en smugle salt. Blend til alle klumper er væk. Pisk fløden godt i en ren skål, og vend derefter avocadomassen i fløden med en dejskraber. Kom derefter hele massen i en skål og lad den fryse i min. 4 timer, gerne natten over.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1789 gange, og udskrevet 40 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider