Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fried Chicken

Fried Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kun køleskab

Indsendt af : Max

Indsendt :



Ingredienser:
 Kyllinge lår (små)
 Mel
 Brødkrummer (fin hakket) 4 brød til 3 kylling lår ca.
 æg
 Krydderi efter smag (paprika, allround krydderi osv)
 
 olie til at stege i
 
Opskrift:
1. Start med at lave brødkrummer. Put LYST brød i en blender og hak det godt i gennem.
2. Pisk æg i en tallerken
3. Put mel i en anden tallerken
4. Vend kylling lårene i mel
5. Vend dem derefter i det/de piskede æg
6. Vend dem derefter i brødkrummerne. Sørg for at "klemme" brødkrummerne fast om kylling lårene så de ikke falder af. Det skal fungere som en slags dej omkring kyllingen. Du kan gøre dette flere gange. Men en gang er nok.
7. Læg dem i en frityre gryde kurv og giv dem omkring 10 min ved 170 grader. Det kommer an på lårenes størrelse, men 10 min skulle gøre det.
8. Tag kylling lårene op, og krydder dem med krydderi, jeg fortrækker allround krydderi men paprika eller chili pulver er også lækkert. Hvis det skal være stærkt kan du bruge cayennepeber.
9. Lad kylling lårene køle lidt af.
De er nok ikke så gode at fryse, men de kan ligges i køleskab og bruges som madpakke.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1617 gange,
og udskrevet 34 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu