Evt. 100 g hakket mørk chokolade Evt. 100 g hakket mørk chokolade
Creme: Creme:
3
dl.
græsk yoghurt/skyr3 dl. græsk yoghurt/skyr
1
lille bundt frisk mynte1 lille bundt frisk mynte
Flormelis Flormelis
Vaniljesukker Vaniljesukker
Evt.
lidt grøn farvepasta Evt. lidt grøn farvepasta
Opskrift:
Dej:
Pisk æggehviderne stive. Vend sukker og æggeblommer i. Sigt kartoffelmel, bagepulver, kakao, kaffepulver, og vaniljesukker i. Kom evt. hakket mørk chokolade i, når dejen er ensartet. Fordel dejen i en dyb bageplade beklædt med bagepapir, og bag den ved 200° i 8-10 min. Den skal føles svampet. Afkøl let inden der smøres et godt lag creme på.
Creme:
Skyl og hak myntebladene ultrafint (evt. i en blender) Bland mynte i yoghurten/skyren. Smag til med flormelis og vaniljesukker, og tilsæt evt. lidt grøn farvepasta så den bliver rigtig forårs-agtig. Smør cremen ud på den let afkølede bund (du skal ikke bruge alt cremen) og rul den forsigtigt sammen til en roulade. Servér med et drys flormelis på toppen, og pynt af med hele, friske mynteblade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 2155 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider