Røget sværdfisk med pærer og hvidløg

Røget sværdfisk med pærer og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget sværdfisk i strimler
4 pærer
8 fedmarineret hvidløg
2 spsk.sherry eller vineddike
 friske koriander
 salt
 friskværnet peber
 lidt smør til stegning
 
 
Opskrift:
Del pærerne i både og fjern kernehuset. Rist pærestykkerne i en varm pande med smør, tilsæt vineddike og lad det koge ind, kom hvidløgene i og lad det blive gennemvarm.

Anret pærerne på 4 tallerkner sammen med den røget sværdfisk i strimler, og de friske koriander.

Hertil kan serveres groft brød eller friskkogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 7090 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu