røget sværdfisk i strimler500 g. røget sværdfisk i strimler
4
pærer4 pærer
8
fed
marineret hvidløg8 fed marineret hvidløg
2
spsk.
sherry eller vineddike2 spsk. sherry eller vineddike
friske koriander friske koriander
salt salt
friskværnet peber friskværnet peber
lidt smør til stegning lidt smør til stegning
Opskrift:
Del pærerne i både og fjern kernehuset. Rist pærestykkerne i en varm pande med smør, tilsæt vineddike og lad det koge ind, kom hvidløgene i og lad det blive gennemvarm.
Anret pærerne på 4 tallerkner sammen med den røget sværdfisk i strimler, og de friske koriander.
Hertil kan serveres groft brød eller friskkogt pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5774 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider