Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprødt og blødt fuldkornsfoccacia

Sprødt og blødt fuldkornsfoccacia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Kjelin

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.Hvidhvede
350 g.Groft hvedemel
5 dl.vand
100 g.A38
50 g.gær
200 g.Gulerødder
2 spsk.Rapsolie
1 spsk.Salt i flager
2 tsk.Timian
 
Opskrift:
1. Opløs gæren i håndlunt vand.
2. Tilsæt mel, salt og A38 og rør dejen i en røremaskine i ca. 10 minutter.
Dejen må gerne være blød og klistret.
3. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i ca. 1 time.
4. Skræl og riv gulerødderne fint og rør dem i dejen.
5. Kom bagepapir i en form på ca. 20 x 30 cm (eller et rundt fad på ca. 28 cm i diameter) og hæld dejen i. Dryp olie over dejen.
6. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i 30 min.
7. Prik huller i dejen med fingrene, hele vejen ned til bunden (hullerne lukker sig hurtigt igen) og drys med flagesalt og timian.
8. Bages midt i en forvarmet ovn på 240°C (eller 220°C varmluft).
Læg ca. fem minutter til bagetiden hvis du bruger et tykt fad (fx et ildfast fad).


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1403 gange,
og udskrevet 42 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu