| |
|
Rabarbersnaps
Rabarbersnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
750 | g. | rabarber750 g. rabarber | 300 | g. | sukker300 g. sukker | 70 | cl. | smagsneutral snaps eller vodka70 cl. smagsneutral snaps eller vodka | | | |
| |
Rabarberne renses og skæres i små stykker som lægges i et glas med låg, hæld sukker over og ryst det godt sammen og lade det stå til næste dag.
Hæld snaps eller vodka over, tilsæt evt smag så som kanelsatang, ingefær eller vanillestang.
Blandingen skal nu stå og trække 3-4 uger, ryst gerne glasset 1-2 gange dagligt.
Rabarberne sigtes fra og snapsen hældes på flaske.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9033 gange, og udskrevet 95 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|