Rabarbersnaps

Rabarbersnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbersnaps, billede 4 Rabarbersnaps, billede 1 Rabarbersnaps, billede 2 Rabarbersnaps, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Rabarber, renset vægt
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
70 cl. Snaps. 40 % vol. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rabarberne renses og skæres i små stykker som lægges i et glas med låg, hæld sukker over og ryst det godt sammen og lade det stå til næste dag.

Hæld smagsneutral snaps eller vodka over, tilsæt evt. smag så som kanelstang, ingefær eller vaniljestang.

Blandingen skal nu stå og trække 3-4 uger, ryst gerne glasset 1-2 gange dagligt.

Rabarberne sigtes fra og snapsen hældes på flaske.






karakterer:
Opskriften er vist 50896 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5904 (1405 kcal)
KJ pr. Portion 5904 (1405 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Portion 1050 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 33.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-05-25 14:31:02
Putter det i desserter :)

  -   2022-05-14 21:43:01
Hvad gør vi med resterne…de gode rabarber der har ligget i snaps? 😃