Rabarbersnaps

Rabarbersnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Rabarbersnaps, billede 4 Rabarbersnaps, billede 1 Rabarbersnaps, billede 2 Rabarbersnaps, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.rabarber
300 g.sukker
70 cl.smagsneutral snaps eller vodka
 
Opskrift:
Rabarberne renses og skæres i små stykker som lægges i et glas med låg, hæld sukker over og ryst det godt sammen og lade det stå til næste dag.

Hæld snaps eller vodka over, tilsæt evt smag så som kanelsatang, ingefær eller vanillestang.

Blandingen skal nu stå og trække 3-4 uger, ryst gerne glasset 1-2 gange dagligt.

Rabarberne sigtes fra og snapsen hældes på flaske.


karakterer:
Opskriften er vist 21006 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2022-05-14 21:43:01
Hvad gør vi med resterne…de gode rabarber der har ligget i snaps? 😃