Smelt smørret I en lille gryde, tilsæt mælken.
Opløs gæren i mælkeblandingen
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær majsmel og ælt det godt sammen.
Stil dejen til hævning i ca. 1 time et lunt sted.
Rul dejen til en pølse som deles i 14 stykker.
Tryk stykkerne flade og drys med majsmel (ikke maizena) på begge sider og lad dem efterhæve ca. 30 minutter.
Bollerne bages på en tør pande ved middel varme 5-7 minutter på hver side eller indtil de er gyldenbrune.
Tips:
Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5765 gange, og udskrevet 91 gange.
Energi:
KJ total 10216 (2432 kcal)
KJ pr. stk. 729 (173 kcal)
Vægt ialt 905 gram
Vægt pr. stk. 64 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1128 KJ (268 kcal) Protein 7.5 gram Fedt 7.1 gram Kulhydrat 44.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider