English muffins

English muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 14 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
English muffins, billede 4 English muffins, billede 1 English muffins, billede 2 English muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær, frisk
lidt Majsmel
   
Opskrift:
Smelt smørret I en lille gryde, tilsæt mælken. Opløs gæren i mælkeblandingen Tilsæt de øvrige ingredienser på nær majsmel og ælt det godt sammen. Stil dejen til hævning i ca. 1 time et lunt sted.

Rul dejen til en pølse som deles i 14 stykker. Tryk stykkerne flade og drys med majsmel (ikke maizena) på begge sider og lad dem efterhæve ca. 30 minutter.

Bollerne bages på en tør pande ved middel varme 5-7 minutter på hver side eller indtil de er gyldenbrune.

Tips:

Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle


karakterer:
Opskriften er vist 6799 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10216 (2432 kcal)
KJ pr. stk. 729 (173 kcal)
Vægt ialt 905 gram
Vægt pr. stk. 64 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1128 KJ (268 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 44.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu