Hak chokoladen (gerne i lidt store stykker.) Bland alle de tørre indgredienser i en skål med 2/3 af den hakkede chokolade.
Bland de våde indgredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.
Hæld den flydende masse i skålen med de tørre indgredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet. (brug IKKE elpisker).
Fordel dejen i forme og fyld dem 2/3 op. Læg 1-2 stykker chokoladen på højkant, i dejen, og tryk den lidt ned i kagen. men chokoladen må ikke nå bunden i formen, for stykkerne synker lidt når de bliver bagt.
Bages i midten af ovnen 13-15 min ved 200 i varmeluftsovn (lidt længere ved alm. ovn)
Tips: Smager super lækkert, når de lige er komme ud af ovn på grund af de fyldende chokolade i midten af muffins
og evt. serveres med vaniljeis.
Men holder sig også dejlig svampet i et par dage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5675 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider