Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget sværdfisk og salat med grillet gedeost

Røget sværdfisk og salat med grillet gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.røget sværdfisk i skiver
300 g.gedeost delt i 4 stykker
250 g.grønne oliven
1 salathoved efter eget valg
 
 Dressing:
2 spsk.Dijon sennep
4 spsk.basalmicoeddike
2 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Varm lidt olie på en pande og steg gedeosten gylden på begge sider, bag den videre i en 200 °C varm ovn i 4 - 5 minutter.

Rør Dijon sennep, balsamicoeddike og olivenolie sammen i en skål, smag til med salt og peber.

Vend den rensede revne salat i dressingen og fordel salaten på 4 tallerkner, anret den lune ost og skiver af røget sværdfisk på salaten. Drys med grønne oliven og server groft brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8057 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu