Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget sværdfisk vinagrette med avocado

Røget sværdfisk vinagrette med avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
8 skiverrøget sværdfisk
4 modne avocado
 Citronsaft
4 modne tomater skåret i strimler og uden kerner
4 spsk.sherry eller vineddike
2 spsk.olivenolie
 Friske koriander
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Skær avocado kødet som en vifte og anret det på 4 tallerkner, pres citronsaften over, krydres med salt og peber. Bland tomater, eddike, olivenolie, salt, peber og de friske koriander sammen.

Anret den skivede røget sværdfisk ved siden af avocadoviften, og fordel tomatblandingen over fisken.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7114 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu