Røget sværdfisk vinagrette med avocado

Røget sværdfisk vinagrette med avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
8 skiverrøget sværdfisk
4 modne avocado
 Citronsaft
4 modne tomater skåret i strimler og uden kerner
4 spsk.sherry eller vineddike
2 spsk.olivenolie
 Friske koriander
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Skær avocado kødet som en vifte og anret det på 4 tallerkner, pres citronsaften over, krydres med salt og peber. Bland tomater, eddike, olivenolie, salt, peber og de friske koriander sammen.

Anret den skivede røget sværdfisk ved siden af avocadoviften, og fordel tomatblandingen over fisken.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu