Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget sværdfisk med bønner

Røget sværdfisk med bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.røget sværdfisk i strimler
400 g.store hvide bønner
2 løg, snittede
2 fedhvidløg, snittede
2 tsk.tomatpuré
6 tomater, delt i kvarte
6 stænkgrøn tabasco
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over. Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og en kop vand.

Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og 1 kop vand mere, og lad det simre i 20 - 30 minutter, smag til med salt og peber.

Anrettes på 4 tallerkner sammen med den skivede røget sværdfisk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4936 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu