fisk (Torsk, hvad du ønsker)400 g. fisk (Torsk, hvad du ønsker)
3
forårs løg eller porrer3 forårs løg eller porrer
6
dl.
vand 6 dl. vand
4-5
dl.
mælk (jeg bruger sødmælk)4-5 dl. mælk (jeg bruger sødmælk)
1
pakke rejeost 1 pakke rejeost
Rejer efter smag. Rejer efter smag.
En god klat smør En god klat smør
hvedemel hvedemel
karry karry
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Kom en god klat smør i, svits karry af i gryden, og kom forårsløgene i. Derefter drysser man melen i, som i en opbagt sovs så om sige. Tilsæt lidt efter lidt de 6. dl vand med fiskebullion i og mælken. Herefter de resterende ingredienser.
Dog skal rejerne først i de sidste 2-5. min.
smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2931 gange, og udskrevet 26 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider