Det flydende fedtstof blandes sammen med sukker og æggene tilsættes ét af gangen.
Mos bananerne og kom dem i.
Tilsæt mel, chokolade, natron, vaniljesukker og salt.
Bages i en smurt bradepande 200 grader i cirka 25 minutter
Tip: Når kagen er ved at være færdig, så tjek løbende kagen ved at sætte en tandstik ned i kagen. Tag kagen ud så snart, at der ikke er hænger noget ubagt dej tilbage på tandstikkenkagen og så er du sikker på, at kagen er helt rigtig.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1461 gange, og udskrevet 43 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider