Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Moderne æggemad

Moderne æggemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Madder

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Madogpoesi

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiver godt rugbrød
6 tsk.dijon sennep eller anden stærk slags
4 æg
0.5 løg
1 fedhvidløg
12 skiver agurk
3 spsk.sukker
4 spsk.eddike
 
Opskrift:
Smelt sukkeret ved lav varme. Npr sukkeret er helt smeltet hældes eddiken i. Du vil se at sukkermassen stivner, så derfor skal du lade den smelte igen. Når det så er smeltet lægges agurkerne i og de vendes et par gange. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Nu skal rugbrødet på en ren pande med lidt olie eller smør. Rist dem let så de bliver knasende udenpå og bløde indeni. Til sidst laves spejlæggene og de labes alt efter hvordan man kan lide dem.
Maden samles ved at smøre sennep på rugbrødet, og lægge ægget ovenpå. Man topper med de lyn-syltede agurker og små løg skiver, samt salt og peber.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5064 gange,
og udskrevet 24 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jonas  -  2016-03-06 21:36:09
På bloggen www.madogpoesi.dk kan man læse en mere udførlig beskrivelse og se flotte billeder. Vh. Mad og Poesi