Digestive Classic kiks200 g. Digestive Classic kiks
110
g.
usaltet smør110 g. usaltet smør
250
g.
ricotta250 g. ricotta
250
g.
mascarpone250 g. mascarpone
300
g.
sukker300 g. sukker
3
æg3 æg
Revet skal af usprøjtet citron Revet skal af usprøjtet citron
125
g.
blåbær125 g. blåbær
Pynt: Pynt:
Flormelis Flormelis
Opskrift:
Kiksene blendes eller laves til mel på anden måde.
Det smeltede smør blandes i.
Læg et stykke bagepapir på bunden af en springform, og klem ringen ned over.
Klip overskydende papir udvendigt af.
Kikseblandingen fordeles på bunden, og springformen sættes på køl.
Rør ricotta, mascarpone og sukker til en ensartet masse i ca. 5 minutter.
Tilsæt æggene et ad gangen, mens der røres.
Vend citronskal og de skyllede blåbær i massen.
Ovnen tændes på 160 gr.
Hæld ostemassen i den afkølede springform, og bag kagen i 60 minutter.
Server den lun eller kold.
Drys med flormelis inden servering.
Pynt evt. også med knuste kandiserede violer eller støv af frysetørrede hindbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4687 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider