Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget tun carpaccio

Røget tun carpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.røget tun, i loin
200 g.hvide, kogte bønner, evt. butterbeans
4 fedhvidløg, kogt 2 min.
 timiankviste
8 spsk.jomfruolivenolie
8 tsk.citronsaft
4 bladefrisée salat
 sort peber fra kværn
 italiensk ciabattabrød
 


Opskrift:

Der skæres ca. 30 tynde skiver ad den halvfrosne tunloin. Anrettes på fad og der kværnes sort peber på. Lidt olie og citronsaft hældes over. Bland bønner, hvidløg i skiver, timiankviste, olie og citronsaft. Anrettes på friséesalat på tunskiverne.

Serveres med groft brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13855 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lena  -  2012-06-18 10:56:42
Jeg står og skal lave en forret med tun carpaccio. Men hvad er en tunloin og hvor kan det købes? På forhånd tak :-)