Røget tun carpaccio

Røget tun carpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
300 g.røget tun, i loin
200 g.hvide, kogte bønner, evt. butterbeans
4 fedhvidløg, kogt 2 min.
 timiankviste
8 spsk.jomfruolivenolie
8 tsk.citronsaft
4 bladefrisée salat
 sort peber fra kværn
 italiensk ciabattabrød
 
Opskrift:
Der skæres ca. 30 tynde skiver ad den halvfrosne tunloin. Anrettes på fad og der kværnes sort peber på. Lidt olie og citronsaft hældes over. Bland bønner, hvidløg i skiver, timiankviste, olie og citronsaft. Anrettes på friséesalat på tunskiverne.

Serveres med groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 15471 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lena  -  2012-06-18 10:56:42
Jeg står og skal lave en forret med tun carpaccio. Men hvad er en tunloin og hvor kan det købes? På forhånd tak :-)