Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk Middelhavsbrød

Italiensk Middelhavsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : CPI

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
5 dl.lunkent vand
0.5 spsk.salt
0.5 tsk.rørsukker eller honning
1 spsk.olivenolie
400 g.hvedemel
100 g.Durummel
 
 Brødet pensles eller sprayes med:
2 spsk.olivenolie
1 spsk.groft havsalt
2-3 spsk.Rosmarin
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie og de 2 slags mel.
Rør det hele sammen, og dæk skålen med et stykke plastfolie og lad det hæve i 1 time et lunt sted.
Smør en lille bradepande med olie, drys lidt durum mel over og hæld dejen i.
Spray med olie (lettest da dejen er meget flydende) og drys med salt og rosmarin.

Indsættes i en 200 grader forvarmet ovn og bages i 45 min.

Når brødet er færdig tages dette ud og vendes med bunden opad under afkøling.

Brødet kan fryses. Efter 1 min i mikroovn og 10 min i en 175 grader varm ovn, er det igen som helt friskbagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4757 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sarah Degn  -  2016-08-19 09:50:56
Fantastisk smag