Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade cupcakes med skildpadde mousse

Chokolade cupcakes med skildpadde mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
 Mousse:
5 dl.fløde
8 store toms skildpadder
 
 Cupcakes:
1 æg
150 g.sukker
2 tsk.vaniljesukker
1 dl.flydende fedtstof
3 dl.kærnemælk
1 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
4 spsk.kakaopulver
80 g.toms mørk guldbarre
 
Opskrift:
MOUSSE:
(skal laves dagen før):
Smelt flødt og skildpadder i en kasserolle under svag varme, mens du konstant rører rundt.
Hæld moussen op i en skål og sæt den i køleskabet et døgn.

CUPCAKES:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse.
Tilsæt flydende fedtstof og kærnemælk og rør godt rundt.
Sigt bagepulver, hvedemel og kakaopulver ned i dejen og rør rundt.
Hak chokoladen groft og vend stykkerne forsigtigt rundt i dejen.
Hæld dejen i muffins forme.
Bag kagerne på 200 grader (almindelig ovn) i 20-25 minutter.
Tag moussen ud af køleskabet og pisk den let.
Hæld den i en sprøjtepose og lav top på kagerne med moussen, når kagerne er kølet af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 3319 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu