Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget tun med asparges og æggesmør

Røget tun med asparges og æggesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.røget tun i skiver
500 g.grønne asparges
 salt
2 1/2 dl.vand
5 æg, hårdkogte
80 g.smør, smeltet
2 spsk.creme fraiche 38%
 reven muskatnød
1 knsp.sennepspulver
 


Opskrift:

De grønne asparges dampes i kogende, letsaltet vand i ca. 5 min. og afdryppes. Æggeblommerne presses igennem en sigte og blandes med smeltet smør, creme fraiche, muskatnød og sennepspulver. Smages til med salt. Tunskiverne lægges på et fad. Asparges lægges ovenpå og pyntes med æggecremen, som evt. sprøjtes på. Fadet pyntes med de hakkede hvider.

Serveres med nybagt rugbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10020 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu