| |
|
Gratinerede skinkeruller
Gratinerede skinkeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
FrokostRet : Frokost - Frokostretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt :
| |
|
|
1 | dl. | ris1 dl. ris | | | | 4 | | forårsløg4 forårsløg | | | smør smør | 1 | stilk | blegselleri1 stilk blegselleri | 1 | | peberfrugt1 peberfrugt | | | | 6-8 | skiver | kogt røget skinke6-8 skiver kogt røget skinke | | | | | | Ostesovs: Ostesovs: | 25 | g. | smør25 g. smør | 2 | spsk. | Hvedemel2 spsk. Hvedemel | 2.5 | dl. | mælk2.5 dl. mælk | | | reven ost reven ost | | | |
| |
Kog risene efter anvisningen på pakningen.
Svits snittede forårsløg i smør.
Tilsæt de løskogte ris, fintsnittet blegselleri og peberfrugt i terninger.
Lad det snurre sammen 3-4 minutter.
Fordel blandingen på skinkeskiverne og rul dem sammen.
Læg de fyldte skinkeruller side om side i et smurt ildfast fad.
Ostesovs:
Lav en ostesovs af smør, Hvedemel og mælk.
Smag til med reven ost og hæld sovsen over.
Gratiner retten i ovnen ved 200 grader 15-20 minutter.
Giv brød og salat til.
Tips:
Skinkeskiverne skal være tykkere end pålægsskiver, ca ½ gang tykkere.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1363 gange, og udskrevet 85 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|